Flowserve

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Flowserve | Empleos en Flowserve | Sueldos en Flowserve | Prestaciones en Flowserve
      Entrevistas en FlowserveEntrevistas para el cargo de Human Resources en FlowserveEntrevista en Flowserve

Entrevista para Human Resources

6 oct 2025
      Irving, TX
      Entrevista difícil

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 meses. Acudí a una entrevista en Flowserve (Irving, TX) en feb 2025

Lengthy interview process. Long in-person visit. Longer wait time to hear if you landed the job. Tough interview questions. Hiring managers do not respond to your emails asking for an update.

Asked to give specific scenarios around recruiting for roles.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Human Resources en Flowserve

Entrevista para Risorse Umane

6 abr 2021

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Flowserve

Tipica phone interview dove si racconta la solita storiella su quello che si è fatto. La recruiter mi ha detto che avrebbe inviato il mio CV all'hiring manager. Non ho avuto notizie per giorni, così ho anche inviato una email a cui non ho mai ricevuto risposta. Dopo ulteriori giorni ho ricevuto una mail automatica di rigetto, inviata da un bot. Esperienza abbastanza negativa, sconsiglio.

Esperienza nel dettaglio, mansioni svolte.

Entrevista para Human Resources

10 ago 2014
      Irving, TX
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Flowserve (Irving, TX)

Very unorganized interview process. It is an embarrassing process having candidates return four and five times to interview with 10-12 people due to the inability for hiring managers and leaders to make a decision. They string people along and make candidates take full days away from current careers or responsibilities to wait hours to meet with people once they do often never hear back or receive responded. No planned organized schedule. Unprofessional and embarrassing. Not a culture that cares about time commitments and respect one's personal integrity.

What questions do you have? First person I was meant to interview with cancelled. Second person answered calls and emails during my interview that lasted 8 minutes. Said she was too busy. Said she was not happy and told me I would be overwhelmed.
      1 respuesta