FinoFo

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de FinoFo | Empleos en FinoFo | Sueldos en FinoFo | Prestaciones en FinoFo
      Entrevistas en FinoFoEntrevistas para el cargo de Senior Software Engineer en FinoFoEntrevista en FinoFo

Entrevista para Senior Software Engineer

17 oct 2025
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en FinoFo en oct 2025

Screening call, online coding assignment, 1 hr technical, 2 hr in person with founders. The online coding assignment was a complete joke. 2 hrs to complete with no AI or google allowed, what a silly way to test people.. complete waste of time to do that kind of interview at a company that considers themselves "ai first" In person technical interview was ok, super disorganized and gives me the vibe that these guys have nothing figured out and nobody experienced enough to put reasonable processes in place

database structure question sudo code question broad "how would you fix an application that is experience performance issues" kind of question

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Senior Software Engineer en FinoFo

Entrevista para Senior Software Engineer

20 nov 2024
      Calgary, AB
      Experiencia neutra

Acudí a una entrevista en FinoFo (Calgary, AB)

3-Round Interview Process 1. Phone Call (30–45 mins): Initial screening to discuss your background, career goals, and alignment with the role. 2. Take-Home Assignment (1–2 days): Complete a coding task or build a small project to showcase problem-solving and technical skills. 3. Technical Round (60–90 mins): Deep dive into your technical expertise with live coding or problem-solving, often with the engineering team.

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

Amazon
      3.7★Remuneración y prestaciones