Fincons Group

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Fincons Group | Empleos en Fincons Group | Sueldos en Fincons Group | Prestaciones en Fincons Group
      Entrevistas en Fincons GroupEntrevistas para el cargo de Senior Software Engineer en Fincons GroupEntrevista en Fincons Group

16 feb 2023
      Oferta rechazada

Acudí a una entrevista en Fincons Group

Molto diretto e pragmatigo, sopo soli 2 step ero di fronte ad un offerta in linea con il mercato di lavoro della posizione ricercata. Vi sono diverse posizioni aperte e molte possibilità.

Cos'è un modello di database relazionale?

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Senior Software Engineer en Fincons Group

25 mar 2026
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Fincons Group en mar 2026

Really nice HR girl, but awful and rude technical interview. Recruiter asks me to describe my experience, cuts me mid-way through and starts asking random questions. Awful questions like what HTTP status to use given a certain situation, what's the difference between HTTP PATCH and PUT. Recruiter cuts me in the middle of my answers. They want a quiz responder, not someone who can discuss ideas and show their knowledge. Discussing is irrelevant, you just need to give the right magical words they want to hear. Might as well google the answers mid interview if you need.

Benefit of microservices over monoliths, HTTP PATCH vs PUT, JWT security, API endpoint design

11 nov 2021
      Experiencia neutra

Me postulé a través de un reclutador. Acudí a una entrevista en Fincons Group

Breve e focalizzato sul progetto. Dal momento che ero perfettamente in linea è stato molto veloce (2 step). Azienda ben strutturata a livello amministrativo ma a volte disorganizzata per la gestione dei progetti

Domande tecniche e funzionali di project management