Faurecia

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Faurecia | Empleos en Faurecia | Sueldos en Faurecia | Prestaciones en Faurecia
      Entrevistas en FaureciaEntrevistas para el cargo de Process Engineer en FaureciaEntrevista en Faurecia

8 mar 2018
      Augsburg, Bavaria
      Experiencia negativa

Me postulé en persona. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en Faurecia (Augsburg, Bavaria) en jun 2015

Erst ein Gespräch mit den HR, dann mit dem technischen Manager. Nichts besonders. Die Frage waren sehr standard, kein "trap". Dazu gab es auch eine Besichtigung des Büros/Werkes. Das Gespräch war von der Seite der Firma letztendlich nicht gut vorbereitet.

Keine außergewöhnliche Frage

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Process Engineer en Faurecia

11 abr 2025
      Portugal
      Entrevista difícil

Acudí a una entrevista en Faurecia (Portugal)

The interview was conducted in a group setting to evaluate how well we adapt to working as a team. There were three interviews in total, each focusing on different aspects such as communication, collaboration, and problem-solving skills. The group format allowed interviewers to observe our interactions, how we shared ideas, and supported each other during tasks or discussions. This structure helped them assess not only individual competencies but also how we function collectively under pressure or when given shared responsibilities. Overall, it tested our ability to cooperate, take initiative, and contribute meaningfully within a team environment.

Many question related to a challenge of some parts that where shown in front of us

23 may 2023
      Bayan Lepas
      Oferta rechazada

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Faurecia (Bayan Lepas) en may 2023

First interview was face to face and the engineer will contact you by using phone to arrange interview. After first interview, their is fast response from employer for offer. Good organization in arrangement of interview. park your vehicle inside

What is your experience in process?

12 jul 2017
      París

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 días. Acudí a una entrevista en Faurecia (París) en sep 2016

Pour un VIE, le processus de recrutement est très simple. Il suffit de postuler à une offre en ligne. Le CV et la lettre de motivation doivent correspondre aux attentes des recruteurs. Si votre candidature est retenue, un entretien téléphonique sera mis en place pour vous évaluer. L'entretien se déroule en 3 temps : Présentation de l'entreprise par le recruteur, présentation du candidat et enfin échanges entre le candidat et le recruteur.

Pourquoi devrions nous vous prendre pour ce poste?

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      Toyota Motor Corporation