F(x) Data Labs

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de F(x) Data Labs | Empleos en F(x) Data Labs | Sueldos en F(x) Data Labs | Prestaciones en F(x) Data Labs
      Entrevistas en F(x) Data LabsEntrevistas para el cargo de Data Scientist en F(x) Data LabsEntrevista en F(x) Data Labs

Entrevista para Data Scientist

31 ago 2023
      Ahmedabad
      Experiencia neutra
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en F(x) Data Labs (Ahmedabad)

Total Three round were happened. First was phone call interview. Next round was resume based round. next round based on basics of machine learning and deep learning. One practical question on pandas.

There are 4 player who playing Snack & ladder game. They have some initial random score stored in form of dataframe . Task was store all history of each candidate who are playing, in dataFrame. And return the candidate who win as 1 and rest of all as 0. (In this game consider only ladders, snacks are not in consideration.)

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Data Scientist en F(x) Data Labs

Entrevista para Data Scientist

4 sep 2023
      Ahmedabad
      Entrevista difícil

Me postulé a través de una recomendación de un empleado. Acudí a una entrevista en F(x) Data Labs (Ahmedabad)

Three rounds: 1. General round where they ask you based on your projects and your skills 2. Technical Round: Core machine learning, deep learning questions with a focus on optimization in machine learning techniques, one coding question such as Sudoku, Snake and Ladder 3. HR Round

Penalization in machine learning, deep learning models