Equitable Advisors

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Equitable Advisors | Empleos en Equitable Advisors | Sueldos en Equitable Advisors | Prestaciones en Equitable Advisors
      Entrevistas en Equitable AdvisorsEntrevistas para el cargo de Financial Planner en Equitable AdvisorsEntrevista en Equitable Advisors

3 may 2024
      Oak Brook, IL

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Financial Planner en Equitable Advisors

11 dic 2023
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Equitable Advisors (Oak Brook, IL) en dic 2022

Quickly realized it was a sales job and not traditional wealth management. They want you to push products to people and cold call all day. Definitely wasn't for me. They try to pull you in by telling you about how much you could make in your first few years. Just didn't seem realistic.

Tell me about a time you faced adversity

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Equitable Advisors

Easy interview, they mostly wanted to hear questions from you and see if you're comfortable with the role. They can be a little vague on some aspects, so make sure you come prepared with questions to get more informed about the role.

How comfortable are you with facing rejection

31 mar 2017
      Paramus, NJ
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en Equitable Advisors (Paramus, NJ) en feb 2017

Tried to initimidate me out of job basically, very unclear about the position. Strung out interview process, told how hard job will be and how I'm not ready for it then told to come back next week with marketing plan. All around confusing process and not worth the time

If I think I can handle this job