Dell Technologies

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Dell Technologies | Empleos en Dell Technologies | Sueldos en Dell Technologies | Prestaciones en Dell Technologies
      Entrevistas en Dell TechnologiesEntrevistas para el cargo de Consumer Sales en Dell TechnologiesEntrevista en Dell Technologies

5 ago 2012

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Dell Technologies

Basically, all you need to know is how to pitch. "Sell this pencil to me, when I have a pen already in hand"

"What's your favorite motivational quote"

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Consumer Sales en Dell Technologies

20 ene 2015

Me postulé a través de una agencia de empleos. El proceso tomó 5 días. Acudí a una entrevista en Dell Technologies

First process is through staff management if you pass them then second is through Dell managers who ask a round of questions who qualify you for the posititon tha needs to be filled

Why should we hire you what could this company benefit by including you as a memeber of our team

11 feb 2012
      Austin, TX
      Experiencia neutra

El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Dell Technologies (Austin, TX) en mar 2010

VMware’s executive sales leadership is hands-on, regularly engaging with the team during key parts of the sales process to win and retain accounts. The VMware sales team includes several key roles that all work together to meet a shared quota. In 2007, VMware experienced 88% year-over-year revenue growth, creating an ideal atmosphere for passionate, performance-oriented sales professionals. The VMware go-to-market plan separates our sales teams into three distinct areas: Global Accounts, Enterprise Accounts and Commercial Accounts.

What songs best describes your work ethic.
      68 respuestas