Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de De Rechtspraak | Empleos en De Rechtspraak | Sueldos en De Rechtspraak | Prestaciones en De Rechtspraak
      Entrevistas en De RechtspraakEntrevistas para el cargo de Senior gerechtsjurist en De RechtspraakEntrevista en De Rechtspraak

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Anunciantes
      • Oportunidades laborales
      Descargar aplicación

• Buscar por:
      • Empresas
      • Empleos
      • Ubicaciones

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" y sus logotipos son marcas comerciales registradas de Indeed, Inc.

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para Senior gerechtsjurist

23 ago 2023
      Candidato de entrevista anónimo
      Róterdam
      Sin ofertas
      Experiencia negativa
      Entrevista difícil

Solicitud

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en De Rechtspraak (Róterdam)

Entrevista

1. Een kennismakingsgesprek van max. 30 minuten (de tijd werd strikt bijgehouden), met 3 personen, waarvan 2 juristen en 1 HR-medewerker. Je kan al best wel pittige vragen verwachten, o.a. over de functieschaal terwijl het een 'kennismakingsgesprek' hoort te zijn. 2. Vervolgens moet je 2 intelligentietesten thuis maken : een test logisch redeneren (syllogismen) en een algemene intelligentietest (ACT) die bestond uit cijferreeksen, figuurreksen en analogieën. Ik kreeg 5 dagen om te oefenen. 3. Nadat ik geslaagd was voor de intelligentietest volgde weer een gesprek met 3 andere personen. Dit zijn 3 personen uit het toekomstige team waarmee ik zou gaan werken: 2 juristen en 1 rechter. Er was weer slechts 30 minuten uitgetrokken voor dit gesprek. De hele procedure was erg formeel en strikt, en je wordt ook afgerekend als je tijdens een sollicitatiegesprek een vraag niet goed beantwoord.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

1. Waarom wil je graag in de rechtspraak werken? 2. Waarom heb je voor dit specifieke team gekozen bij de rechtspraak en niet voor een ander team? (Waarom team kanton en niet team handel&insolventie?)
      Responder pregunta