DaVita

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de DaVita | Empleos en DaVita | Sueldos en DaVita | Prestaciones en DaVita
      Entrevistas en DaVitaEntrevistas para el cargo de IT Manager en DaVitaEntrevista en DaVita

Entrevista para IT Manager

8 ene 2016
      Denver, CO
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en DaVita (Denver, CO) en dic 2015

(1) Apply for position on company website. (2) Receive email saying we want to chat with you please set up time via our "timetrade.com" website for setting the appt and Davita will call you directly. (3) Receive email with appt. confirmation - 30 minutes time frame for a designated date/time scheduled a week later. (4) 10 minutes prior to appt for call get new email rescheduling interview call for another week out. (5) 10 minutes prior to appt for second call get new email rescheduling interview for yet another week out (3 weeks now). (6) 10 minutes prior to 3rd scheduled call get email scheduling for yet another week out.... you get the picture. (7) 4th time for scheduled call - no email to reschedule and no email to cancel but then no one bothers to call either. Sounds like Davita is a little out-of-sorts (unprofessional) and probably it is a good thing no one bothered to speak to me. Saved me the trouble.