Click Labs

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Click Labs | Empleos en Click Labs | Sueldos en Click Labs | Prestaciones en Click Labs
      Entrevistas en Click LabsEntrevistas para el cargo de Intern en Click LabsEntrevista en Click Labs

29 mar 2018
      Chandigarh
      Oferta rechazada

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Click Labs (Chandigarh) en feb 2018

I applied for an internship in click labs Chandigarh. It took one month for the process which was held in 3 rounds.first two rounds were telephonic and last round was google form.

basic question about java, datastructure

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Intern en Click Labs

24 dic 2019

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 semana. Acudí a una entrevista en Click Labs en jun 2019

One simple test on AMCAT 2 telephonic rounds one is based on your cv and projects and second is based on Data Structure and simple coding questions. Remember if you are good in node /js /angular / app develpoment then you should come.

It's completely based on what you say them in your cv.

22 abr 2019
      Jalandhar, Punjab
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 3 días. Acudí a una entrevista en Click Labs (Jalandhar, Punjab) en abr 2019

It was a pretty easy one. the interviewer was clearly unskilled.. asking the easiest question out there and was subjugatly giving out the wrong one which he not caughtmm mm mm mm mm m m mm m m m m m m

describe yourslef? what is the use o9f multithreading. Dabbase sql subliqual queries oops concept language preferred reason futuire of computer comman of language

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      AttackIQ