Carowinds

Parte de Six Flags

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Carowinds | Empleos en Carowinds | Sueldos en Carowinds | Prestaciones en Carowinds
      Entrevistas en CarowindsEntrevistas para el cargo de Rides Associate en CarowindsEntrevista en Carowinds

Entrevista para Rides Associate

8 feb 2017
      Fort Mill, SC

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Rides Associate en Carowinds

Entrevista para Ride Associate

18 feb 2021
      Charlotte, NC
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 semana. Acudí a una entrevista en Carowinds (Fort Mill, SC) en mar 2016

After filling out an online application, I received a call requesting me to come in for an interview. My advice is to arrive to the employment office early so that you avoid having to wait for a long time to speak with someone.

Q-Tell me about a time where you were in a group that had conflict? Q-What is good customer service? Q-What would you do if your friends were all going to do something that you know was against the rules?
      1 respuesta

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Carowinds (Charlotte, NC) en may 2018

Simple what would you do in this situation type questions. Basically just be a nice person and say things that show you care about the customers experience and park cleanliness

What would you do if you saw trash laying on the ground

Entrevista para Rides Associate

4 abr 2015
      Charlotte, NC
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en Carowinds (Charlotte, NC)

Fill out online application Depending on the departments needs sets up wait time for call backs Call or go up there to do a pre-screen 2nd interview with department leads Have 2-3 forms of ID Have an active bank account direct deposit set up Hired 5 hour paid Orientation and receive uniform Pay for uniform with payroll deduction up to $60 poor but paid Training classes Start Work

Why do you want to work for Carowinds?