Career Point

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Career Point | Empleos en Career Point | Sueldos en Career Point | Prestaciones en Career Point
      Entrevistas en Career PointEntrevistas para el cargo de Physics Faculty en Career PointEntrevista en Career Point

Entrevista para Physics Faculty

16 ago 2018
      Empleado anónimo
      Kota, Rajasthan
      Oferta aceptada
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Career Point (Kota, Rajasthan) en ago 2018

written test then they call u at kota then interview and demo class ,,i taught projectile,,they give numerical which i solved half but eplained the process in detail and then i got selected,,

tell abt urself,,,i taught projectile,,they give numerical which i solved half but eplained the process in detail

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Physics Faculty en Career Point

Entrevista para Faculty of Physics

28 mar 2022
      Empleado anónimo
      Kota, Rajasthan
      Oferta aceptada
      Entrevista difícil

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Career Point (Kota, Rajasthan)

Faculty of IIT and NEET,first stage is of written paper than a 15 mnt demo session is there interview of technical and HR round.overall nice experience ,best of luck.be sure that your knowledge is of high level.do not try to make fool

What is polytropic process explain
      1 respuesta

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      EPIC PREP