Cardiac Design Labs

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Cardiac Design Labs | Empleos en Cardiac Design Labs | Sueldos en Cardiac Design Labs | Prestaciones en Cardiac Design Labs
      Entrevistas en Cardiac Design LabsEntrevistas para el cargo de Junior Design Engineer en Cardiac Design LabsEntrevista en Cardiac Design Labs

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

Amazon
      Toyota Motor Corporation
      3.9★Remuneración y prestaciones

3 may 2018
      Sāngli, Maharashtra

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Junior Design Engineer en Cardiac Design Labs

12 dic 2020
      White Field

Me postulé a través de una facultad o universidad. Acudí a una entrevista en Cardiac Design Labs (Sāngli, Maharashtra) en may 2018

It took one day for whole process in college campus. Selection criteria 1. Written test (36 MCQ questions) - basic c language - Basic about microcontroller and processor. - Puzzles to solve. Then shortlisting is on basis of test. Interview:- They asks the questions about c language basics and signal processing to Electronics background students. It was about 45minutes . I selected for HR , HR simply asks questions about location and family background.

About project because my project was related to signal processing. About basics of sampling theorem and.filters etc
      Experiencia neutra

Me postulé a través de otra fuente. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Cardiac Design Labs (White Field) en jul 2019

Interview was in three parts: - first was written paper for technical question + some aptitude questions - second was technical face to face interview - hr interview First process does not matter much if you are going with lesser number of people, they will give you chance to give face to face technical interview. If you perform well in technical interview you will have HR interview. You are basically short listed, HR interview is just how much salary you are going to get. Company already have some standard pay, so most probably if you are a beginner you will get that. If this goes good you will get a call a day or two later to join the company immediately. Whole interview process takes 2-3 hours.

For college students the main question for face to face around will be the major project. They will ask to explain the projects you have done in the college. Other technical questions are just basic question. They just want to check your basic knowledge about whatever programming language you know.
      1 respuesta

21 ago 2018
      Belgaum
      Entrevista difícil

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Cardiac Design Labs (Belgaum) en abr 2018

I'm a CSE student. Interview Process 1)Technical Aptitude and interesting puzzles to solve 2)For E&C students, the written exam will be there, for CSE students direct F2F interview 3)F2F Interview, depending on their requirements 4)HR

OS Concepts, Android, C