Canaccord Genuity Group

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Canaccord Genuity Group | Empleos en Canaccord Genuity Group | Sueldos en Canaccord Genuity Group | Prestaciones en Canaccord Genuity Group
      Entrevistas en Canaccord Genuity GroupEntrevistas para el cargo de Client Advisor/Private Banker en Canaccord Genuity GroupEntrevista en Canaccord Genuity Group

Entrevista para Client Advisor/Private Banker

28 ene 2015
      Londres, Inglaterra
      Experiencia neutra

Me postulé a través de un reclutador. Acudí a una entrevista en Canaccord Genuity Group (Londres, Inglaterra)

Met the CEO london straight away, really nice, agreed to take further in the interview, but nothing happened for 6 weeks. Then came back in to meet london boss, typical ex -global markets guy in wealth which always worries me but knows his markets. Agreed to take further, but took another 6 weeks to get back in. interview was arranged Sunday night for Monday morning I was expecting an offer and then feedback was they were putting it on hold, screamed to me they don't know what they want. They seem want 100m new assets year one, but they are not good enough a brand or business to attract that person who is currently running a billion. I could have brought 75m but seemed not interested or didn't believe me which was strange after 3 rounds.

Business plan needs to be solid
      1 respuesta