Calco

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Calco | Empleos en Calco | Sueldos en Calco | Prestaciones en Calco
      Entrevistas en CalcoEntrevistas para el cargo de Marketing en CalcoEntrevista en Calco

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" y sus logotipos son marcas comerciales registradas de Indeed, Inc.

Entrevista para Marketing

28 mar 2025
      Experiencia negativa

Me postulé a través de otra fuente. Acudí a una entrevista en Calco

Twee gesprekken gehad, 1 met recruiter en 1 met team waar ik in zou komen. Later belde de recruiter om te melden dat het team vond dat ‘het wel wat meer mocht’, in andere woorden: of ik wat leuker en spontaner voor de dag kon komen. De recruiter voelde zich ook hoorbaar ongemakkelijk deze feedback te delen. Ze wilden me een 2e kans geven. Als ik niet in het team pas, zeg dat dan gewoon. Echt een belachelijke plek. Zou hier nooit willen werken! Gezegd dat ze beter verder kunnen zoeken.

Wat vind je belangrijk in een baan?
      avatar
      Respuesta de Calco
      1y
      Bedankt voor je feedback. Jammer om te lezen dat je het gesprek bij Calco zo hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in een sollicitatieproces, dus dit nemen we zeker mee. We proberen altijd zo open mogelijk te communiceren en begrijpen dat dit in jouw geval anders is overgekomen. Mocht je hier nog verder over in gesprek willen, dan staan we daar uiteraard voor open.