CR England

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de CR England | Empleos en CR England | Sueldos en CR England | Prestaciones en CR England
      Entrevistas en CR EnglandEntrevistas para el cargo de Truck Driver en CR EnglandEntrevista en CR England

31 mar 2021
      Weatherford, TX

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en CR England (Weatherford, TX) en mar 2021

Basic questions were about back ground check and weather I could pass a hair follicle drug test (which means four months drug free) Other questions had to do with driving record and if I'd had a dwi or not.

They asked if I wanted solo or team gig.
      1 respuesta

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Truck Driver en CR England

23 oct 2025
      Valparaiso, IN
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa

Acudí a una entrevista en CR England (Valparaiso, IN)

Rude doesn’t really care about people and their needs. Only care about getting you hired and I hear OTR with them is scary. Lack of home time scared me away from completing the orientation with me having a daughter even 2 weeks on and a day off would be ok but they said 2-3 weeks and reviews say sometime up to 5 weeks no home time

Nothing but can I work 4 week no home time

22 jul 2024
      Aurora, CO

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en CR England (Aurora, CO) en abr 2024

Must have a valid CDL, no prior accidents, clean background history, clear 5 panel urine and hair follicle drug test. Complete a driver assessment. Do 100 hours over-the -road with a trainer.

What should you do if your backing in a parking spot and lose sight of your trailer.
      2 respuestas