CN Tower

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de CN Tower | Empleos en CN Tower | Sueldos en CN Tower | Prestaciones en CN Tower
      Entrevistas en CN TowerEntrevistas para el cargo de Seasonal Cashier en CN TowerEntrevista en CN Tower

Entrevista para Seasonal Cashier

28 abr 2026
      Toronto, ON
      Entrevista difícil

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en CN Tower (Toronto, ON) en abr 2026

Paper Questionnaire Group presentation 10 minutes prep 5 minute presentation time Individual presentation (in front of group) little to no prep time One on One interview (scenario question, basic math question(with calculators), Interviewers were friendly and it took about 2 hours

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Seasonal Cashier en CN Tower

Entrevista para Cashier(Seasonal)

6 may 2024
      Toronto, ON
      Oferta aceptada

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en CN Tower (Toronto, ON) en may 2024

It took 3 hours. first two hour there are three presentations, but not long, 1-2 mins for each. First two presentations are team work, third one is individual, just saying something for 1 min. Then one-on-one interview, asked a lot behavioural questions and make you sell a product they prepared for you. It not hard and it was fun process, just took so long.

basic behavioural question. presentaion: 1. introduce CN Tower together 2. anything could be add to CT Tower to attract more customers 3. 1 minute individual presentation. could talk about one thing interesting or your hobby.

Entrevista para Seasonal Cashier

11 feb 2021

Acudí a una entrevista en CN Tower

Group interview which then is individual at the end. Make you do a bunch of creative activities like marketing the city of Toronto, etc. It was really fun honestly. You then present individually about a time that really impacted you.

Past job experiences.