CAD Vision Systems SDN

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de CAD Vision Systems SDN | Empleos en CAD Vision Systems SDN | Sueldos en CAD Vision Systems SDN | Prestaciones en CAD Vision Systems SDN
      Entrevistas en CAD Vision Systems SDNEntrevistas para el cargo de Sales Manager/Team Lead en CAD Vision Systems SDNEntrevista en CAD Vision Systems SDN

Entrevista para Sales Manager/Team Lead

2 ene 2016
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó más de 1 semana. Acudí a una entrevista en CAD Vision Systems SDN en dic 2015

The hiring manager interview me for 2hours plus and want talk some more. I cut it short. He keep ask alot on how I do prospecting, how I going to manage a team. Ask me how I going to do if got problem in the team. And he also tell me they got crm system to track every leads and where the staffs go for appointment.. He told me the group I going to manage ia generation Y. A group of fresher mechanical engineer..got some atttiude.

How manage a group of people in the team?