Bank of America

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Bank of America | Empleos en Bank of America | Sueldos en Bank of America | Prestaciones en Bank of America
      Entrevistas en Bank of AmericaEntrevistas para el cargo de VP-IT en Bank of AmericaEntrevista en Bank of America

Entrevista para VP-IT

9 may 2021
      Jersey City, NJ

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de VP-IT en Bank of America

Entrevista para Vice President - IT

2 nov 2015

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en Bank of America

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Bank of America (Jersey City, NJ) en ago 2017

Smooth 4 rounds of Telephonic from Recruiter, Supervisor, Team Peers, 2 rounds of In Person with the Supervisor, Panel, Boss of Supervisor. HR round for Salary, Perks negotiation. Final professional acquaintance Lunch with Supervisor and Boss's Supervisor.

How is your professional day look like?
      1 respuesta

Most of the hiring happens internally from people working in other groups, contractors becoming full time etc. They will concentrate on technical skills as per the requirement and your experience if hiring from outside. Questions mostly depend on the person taking the interview. Some just look for prior project experience, scenarios you've encountered etc.

Prior experience in Financial industry.

Entrevista para Vice President IT

3 dic 2014
      Entrevista difícil

Me postulé a través de otra fuente. El proceso tomó 3 meses. Acudí a una entrevista en Bank of America en jun 2011

Interview is detailed, over the phone and in person. I had 4 phone interviews and 3 face to face over a period of 3 months. Very detailed technical interview. If applying for a managerial position lots of questions on people management, diversity, cultural sensitivity, Ability to follow process.

How do you manage a irate team member discontent of the process they were asked to follow