Aspiring Minds

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Aspiring Minds | Empleos en Aspiring Minds | Sueldos en Aspiring Minds | Prestaciones en Aspiring Minds
      Entrevistas en Aspiring MindsEntrevistas para el cargo de Corporate Sales en Aspiring MindsEntrevista en Aspiring Minds

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

avatar
      AttackIQ
      4.4★Remuneración y prestaciones
      avatar
      Riba&Carod Associats
      4.4★Remuneración y prestaciones

3 sep 2021
      Gurgaon, Haryana

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Corporate Sales en Aspiring Minds

27 dic 2019
      Gurgaon, Haryana

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Aspiring Minds (Gurgaon, Haryana) en ago 2019

1. Just a minute round - a topic was given and we were given 30 sec to think & speak for 3 minutes on it. 2. Two face to face rounds were taken

Tell me about your internship
      1 respuesta

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 días. Acudí a una entrevista en Aspiring Minds (Gurgaon, Haryana) en jul 2019

First You will be called up for FACE 2 FACE.that will have two rounds. Then if you pass those two rounds, An assessment will be shared with you based on your job role.You have to clear that online test. If you clear that,you will be called up for final face to face round or directly selected on the basis of your score.

They usually ask behavioral questions to check your personality.

21 ene 2016
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Aspiring Minds (Gurgaon, Haryana) en jul 2015

First of all you will under go a Written Test , having a case study and you have to design the form, deciding the necessary fields to be filled by client to understand their requirement and than the short-listed candidates will appear for the Face to Face Interview, after few days, you will undergo a telephonic round and than the interview will be over with a offer letter.

Writing an E-mail and make an form for client, to take their their requirement