ApMoSys Technologies

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de ApMoSys Technologies | Empleos en ApMoSys Technologies | Sueldos en ApMoSys Technologies | Prestaciones en ApMoSys Technologies
      Entrevistas en ApMoSys TechnologiesEntrevistas para el cargo de Software Test Engineer en ApMoSys TechnologiesEntrevista en ApMoSys Technologies

19 dic 2025
      Cuttack
      Oferta rechazada
      Experiencia neutra
      Entrevista fácil

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en ApMoSys Technologies (Cuttack) en dic 2025

2 rounds - Aptitude round and Interview round Aptitude level - easy to medium Interview questions- Difference between Java and Python What is OOPS What is Inheritance What is Polymorphism

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Software Test Engineer en ApMoSys Technologies

2 abr 2022
      Navi Mumbai
      Oferta rechazada

Me postulé a través de otra fuente. Acudí a una entrevista en ApMoSys Technologies (Navi Mumbai) en mar 2022

2 technical rounds were there. In the first technical round, they asked you about the core java then selenium, and then they asked you to write a program. In java, they will ask you very basic questions like why a string is immutable and other basic questions.

Difference between set and list
      1 respuesta

19 ene 2023
      Empleado anónimo
      Oferta aceptada

Me postulé a través de una facultad o universidad. Acudí a una entrevista en ApMoSys Technologies en may 2021

For fresher there was a aptitude test was connected then technical around was held then HR around, process is not so hard questions, easily crack and testing questions are asked

Opps question and testing related questions