Anoka-Hennepin School District

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Anoka-Hennepin School District | Empleos en Anoka-Hennepin School District | Sueldos en Anoka-Hennepin School District | Prestaciones en Anoka-Hennepin School District
      Entrevistas en Anoka-Hennepin School DistrictEntrevistas para el cargo de Teacher en Anoka-Hennepin School DistrictEntrevista en Anoka-Hennepin School District

Entrevista para Teacher

16 mar 2016
      Coon Rapids, MN

Me postulé en línea. El proceso tomó más de 1 semana. Acudí a una entrevista en Anoka-Hennepin School District (Coon Rapids, MN)

A very detailed online application process, Human Resources were very friendly and five higher level HR personnel gathered around to witness my signing of the contract! Everyone, including the Superintendent of Schools shook hand with me.

Describe how you would handle a student in your class who refuses to communicate with you in a one-on-one basis.
      1 respuesta

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Teacher en Anoka-Hennepin School District

Entrevista para Teacher

31 ago 2023
      Anoka, MN
      Experiencia neutra

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Anoka-Hennepin School District (Anoka, MN) en abr 2019

They use the standard questions for teachers. In elementary, be familiar with Science of Reading. Regardless of grade, know your standards quite well and your understanding of unpacking the standards.

How do you work with your team when you see things differently?
      1 respuesta