Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Ahold Delhaize en abr 2020
Entrevista
De online gesolliciteerd voor het Traineeship van Albert Heijn. Het was, zoals bij alle traineeships, veel werk en heb er dagen ingestoken om zo goed mogelijk te presteren. Volgens krijg ik via de e-mail zonder enige uitleg te horen dat ik niet door ben. Ik heb terug gemaild of ik enige feedback kan krijgen en daar is nooit op gereageerd. Vorige jaar had ik hetzelfde akkefietje en ben ik ook genegeerd door de recruiter. Erg arrogant om meermaals niet te reageren en geen feedback te geven na dagen lang bezig te zijn geweest.
Me postulé en línea. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en Ahold Delhaize (Ámsterdam) en nov 2021
Entrevista
Sollicitatieprocedure van in totaal 4 rondes. Je start met het insturen van je cv en een korte motivatie. Assessment was pittig, maar goed te doen als je hebt geoefend. Daarnaast zijn de drijfveren en persoonlijkheidstest een goede voorbereiding op het businessinterview in ronde 3. Doorlooptijd van de procedure is snel.
Preguntas de entrevista [1]
Pregunta 1
Wat zou jij doen als je over 5 jaar in het hogere managementteam van AH zou zitten?
De sollicitatieprocedure was pittig, maar niet anders dan andere sollicitatieprocedures bij voor traineeships bij andere corporates. Uiteindelijk krijg je hiermee wel de juiste mensen blijkt elke keer weer. Het bestond uit groepsopdrachten en individuele gesprekken.