Acadian Ambulance Service

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Acadian Ambulance Service | Empleos en Acadian Ambulance Service | Sueldos en Acadian Ambulance Service | Prestaciones en Acadian Ambulance Service
      Entrevistas en Acadian Ambulance ServiceEntrevistas para el cargo de EMT-B en Acadian Ambulance ServiceEntrevista en Acadian Ambulance Service

4 jul 2024
      Humble, TX
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en Acadian Ambulance Service (Humble, TX) en jul 2024

No medical questions, basic interview questions such as a time you and a coworker had disagreement how’d you resolve it? What’s your goals? Are you wanting full time or part time?

What’s your availability and location?

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de EMT-B en Acadian Ambulance Service

13 jun 2025
      Entrevista fácil

Acudí a una entrevista en Acadian Ambulance Service

Get on a call, get asked basic questions, clarify positions you’ll be working; pretty straightforward. Make sure your drivers license is at least a year and one month old. A good amount of time is spent describing how the company is set up, and they will provide accommodations for you to start orientation in Austin if you are in Texas.

Name one time you went above and beyond

23 dic 2022
      Experiencia neutra

Me postulé en persona. El proceso tomó 1 semana. Acudí a una entrevista en Acadian Ambulance Service

Easy and laid back. As long as you don't have a serious criminal background or DUI(s) and current required certifications you'll get hired 99.9% of the time. Dress well like you would for any interview and the process should go smoothly as long as you're honest.

How well do you tolerate stress