Abt

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Abt | Empleos en Abt | Sueldos en Abt | Prestaciones en Abt
      Entrevistas en AbtEntrevistas para el cargo de Customer Service en AbtEntrevista en Abt

17 jul 2014
      Empleado anónimo
      Glenview, IL
      Oferta aceptada
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Abt (Glenview, IL) en jun 2013

Interview process was extremely easy and laid back. Hardly any questions were asked just had to fill out paper work and then you get called back for a second interview

Most difficult/expected question was if you or someone else stole from one of your past company? If so, did you tell on that person? Are you willing to tell on someone for stealing if you see them doing so?
      1 respuesta

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Customer Service en Abt

24 feb 2017
      Glenview, IL
      Experiencia neutra

Me postulé en persona. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en Abt (Glenview, IL) en feb 2017

Three interviews spread out over 3 weeks. Positive and professional. Final interview consisted of meeting with three employees who asked various questions as they perused application. Initial interviewer and second interview were brief, comprehensive and productive.

What made you want to apply at ABT? Are you cloud document services such as Google Drive? What are your hobbies?

30 ago 2017
      Empleado anónimo
      Niles, IL
      Oferta aceptada

Me postulé en persona. El proceso tomó 2 semanas. Acudí a una entrevista en Abt (Niles, IL) en sep 2016

I had a single one on one interview. It was very straightforward and concise. However some interviews are conducted with a group of managers which can seem intimidating. Expectations were clearly laid out.

How do you deal in high stress situations?