Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en ALDI (Gante) en ene 2021
Entrevista
Goede correcte procedure waar ik meteen een contract aangeboden kreeg wat correct afgehandeld werd. Je moet wel tonen dat codes vanbuiten leren iets is wat je kan. Dat is belangrijk
Me postulé en línea. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en ALDI (Gante) en nov 2025
Entrevista
Online , vragen invullen zeer gemakkelijk en logisch. Leuke sollicitatie zo online. Ze gaan me nog opbellen.
Niet moeilijk en ga vooral over de omgang met klanten en het aanvullen van de schappen / rekken.
I was already working with the store on different functions for two years so I talked to the manager in person. The manager scheduled a time for interview. It is at a new testing location so they are easier on Dutch language.
Me postulé en línea. El proceso tomó 1 semana. Acudí a una entrevista en ALDI en ene 2023
Entrevista
via de website van Aldi gesolliciteerd. Je moet een vragen lijst beantwoorden en filmpjes bekijken via het sollicitateren op de website. Neem gerust een30 minuutjes tijd om alles in te vullen. Het is iets anders dan bij andere bedrijven. Daarna word je opgebeld van Aldi binnen een week.
Preguntas de entrevista [1]
Pregunta 1
Waarom wil je bij ons werken? Ben je bereid om aantal late shifts per week te doen.