Volop mogelijkheden om te groeien - Evaluación del empleado para Senior Solutions Architect en EPAM Systems

30 may 2025
Perspectiva de la empresa

Ventajas

EPAM geeft je de kans om met topklanten te werken en interessante zakelijke problemen op te lossen. Gezonde uitdagingen, veel leermogelijkheden. De werksfeer is zeer professioneel en je krijgt alles om succesvol te zijn. De leiding is klantgericht.

Desventajas

De "fun"-factor is afwezig. Iedereen is constant met de handen in het haar en het bedrijf doet weinig aan teambuildingactiviteiten. Er zijn wel wat sportgerelateerde initiatieven, voornamelijk aangestuurd door medewerkers die daar wel van houden.

avatar
Respuesta de EPAM Systems
11mo
Bedankt dat je je feedback hebt gedeeld over je ervaring bij EPAM. We zijn blij om te horen dat je de kans waardeert om met topklanten te werken, uitdagende zakelijke problemen aan te pakken en gebruik te maken van de vele leermogelijkheden die beschikbaar zijn. Het is ook geweldig om te horen dat je de professionele werkomgeving en de geboden ondersteuning om succesvol te zijn waardeert—dit zijn centrale aspecten van onze missie om excellentie en innovatie te bevorderen. Samenwerking is essentieel voor ons succes, en we realiseren ons dat teambuilding een manier is om de band binnen teams te versterken en hen het vertrouwen te geven om samen resultaten te behalen voor onze klanten. Als je aanvullende feedback of suggesties over teambuilding wilt delen, kun je ons bereiken via Glassdoor@epam.com.

Echa un vistazo a otras evaluaciones sobre EPAM Systems.

25 may 2026
Perspectiva de la empresa

Ventajas

God work life balance, friendly atmosphere

Desventajas

Company is in transition, layoffs happen

28 may 2026
Perspectiva de la empresa

Ventajas

Amazing team—very collaborative, supportive, and welcoming from day one. Strong leadership, my manager is incredibly supportive and gives you autonomy to take ownership and bring new ideas forward. There is a well-structured environment—processes are clear, well explained and continuously improving. Great opportunities to learn; many trainings and tools available to support professional growth. People genuinely care about each other and create a positive work environment.

Desventajas

In some cases, coordination across teams can take extra time

Ver evaluaciones por: Útil|Calificación|Fecha|Todo