TruStage

Empleador activo

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de TruStage | Empleos en TruStage | Sueldos en TruStage | Prestaciones en TruStage
      Entrevistas en TruStageEntrevistas para el cargo de Data Analytics en TruStageEntrevista en TruStage

27 ene 2018
      Madison, WI

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Data Analytics en TruStage

3 nov 2018
      Oferta aceptada

Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en TruStage

Entrevista fácil

Me postulé a través de una facultad o universidad. El proceso tomó 3 semanas. Acudí a una entrevista en TruStage (Madison, WI) en oct 2017

First round was a phone interview. Typical behavioral questions. Second round was on-site interview. Most questions were behavioral questions based on my resume, and they asked some technical questions related to statistics.

What are the key assumptions when using a linear regression model?

Interview process would have three steps in general only after your resume is selected for so : 1) Telephonic- Pretty casual and friendly conversation with campus coordinator. There might be few questions about your interests and project work. 2) written assessment - mostly about your knowledge in your field of work and current interests. 3) on site interview- HR interview where the interviewer tries to figure out your intellectual curiosity and judges personality and passion about what you do.

Interests About my decision to choose this field of work Project that I am currently working on It was more of a conversation where we talked about our preference of language we use for statistical analysis. Why CUNA?

25 oct 2017
      Entrevista fácil

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en TruStage

Very laid-back interview. A lot of behavioral questions. The second round was a written screening and then interviewed face to face at their headquarters in Madison, WI.

Would this position be a challenge for you?

10 oct 2017
      Oferta rechazada

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en TruStage

1. Phone Screening from HR asking behavioral questions, your past experience, and skill sets 2. Receive three essay prompts if HR likes you 3. On-site Interview invitation if your finish step 2 smoothly

How do you compare data analytics ten years ago to today?