RFtronics Group

¿Esta es tu empresa?

Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de RFtronics Group | Empleos en RFtronics Group | Sueldos en RFtronics Group | Prestaciones en RFtronics Group
      Entrevistas en RFtronics GroupEntrevistas para el cargo de PCB Designer en RFtronics GroupEntrevista en RFtronics Group

Entrevista para PCB Designer

26 jun 2018
      Salem, Tamil Nadu
      Experiencia negativa

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en RFtronics Group (Salem, Tamil Nadu)

That person call me after 6 o clock evening then he start to talk with me Tamil . He ask me about my self then ask about definition of Electrical in single line and Electronics in single line how it's possible I can't although I tried that but he said this is not a right answer for this question.nxt he ask about Electrical and Electronics voltage levels I was answered as crtly but he said this is also wrong answer. Finally he ask me one question I'm getting stunned because he ask me about than full form of rftronics how can I tell this such a Immature person make this interview season for me and he wrote comments over "I don't have basic knowledge in my sub " then how I got 82% from my ug I don't know how that person make this answer such a irresponsible person.....

What is mean by Rftronics
      2 respuestas